Als ZZP-er heeft u een adviserend beroep

Als adviseur voor organisaties kan het voorkomen dat u een verkeerd advies uitbrengt. De daaruit voortvloeiende kosten kunnen dan flink oplopen. Het is belangrijk dat u daarvoor goed verzekerd bent, anders komt de schade voor uw rekening. De ZZP Kameleonpolis biedt u de belangrijkste aansprakelijkheidsverzekeringen voor zzp’ers in adviserende beroepen in één polis! 

Voor een snelle premieberekening klik op onderstaande knop "bereken uw premie!

 

Als ZZP-er werkt u met gereedschap

Als klusonderneming loopt u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden veel risico’s. Het is belangrijk u hiervoor te verzekeren. U wilt dan niet losse verzekeringen gaan afsluiten met het risico dat schades tussen wal en schip vallen. De ZZP Kameleonpolis biedt u de belangrijkste schadeverzekeringen voor zzp’ers die werken met gereedschap in één polis! 

Voor een snelle premieberekening klik op onderstaande knop "bereken uw premie!Als ZZP-er werkt u in de uiterlijke verzorging

Denkt u als zzp’er in de uiterlijke verzorging dat u niet voor grote bedragen aansprakelijk gesteld kunt worden? Niets is minder waar. Zo kunt u uw klanten op een onbewaakt ogenblik lichamelijk letsel of materiële schade toebrengen. Of u wordt ten onrechte aansprakelijk gesteld en u wilt zich verdedigen. Wanneer u hiervoor niet bent verzekerd, draait u op voor de kosten. De ZZP Kameleonpolis beschermt u tegen deze risico’s met één verzekeringspakket tegen een scherpe prijs. 

Voor een snelle premieberekening klik op onderstaande knop "bereken uw premie!
 


  

Bereken hier uw premie